Unbeaten 7 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Od dłuższego czasu zauważyłem, że coraz mniej ludzi gra na serwie. Wiele ns'ów dostaje bany i kończą gre , może jakoś trzeba zachęcić ludzi aby znów zaczeli grac? Miesiąc temu serwer był prawie cały czas pełny teraz żadko kiedy jest powyżej piętnastu osób. Może jakiś konkurs? jakaś zmiana? nw to tylko propozycja . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Popieram! Tylko trzeba pomyśleć to zrobić... np. Zrobić reset rankingu i raz na 2 tyg, albo miesiać zwycięzca dostaje Vipa, czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ja również jestem za bo czasami to tylko hltv jest na serwie i to nie tylko w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jestem za. Troche ludu zniechęciło się też tym za szybko resetującym się rankiem, ale już jest naprawione. Przydałby sie jakiś konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Też jestem za konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 No ciekawy pomysł, za.Lajk dla pomysłodawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unbeaten 7 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dzieki dzieki staram się , Resetować rank i lecimy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Również jestem za konkursem, ale nie mam pojęcia na czym by miał polegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unbeaten 7 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 A co do tego konkursu czytał to Buźka lub Blip? bo pomysł został rzucony a nie ma odpowiedzi . Ja proponuje konkurs na przegrane godziny lub na ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Dzisiaj zostanie kupiona reklama, gdyby każdy wpłacił 5/10 zł każdy serwer byłby full ^^Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi