RossH. 0 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 1.Twój Nick: RossH. 2.Nick admina/gracza który zawinił: Daniel 3.Admin/Gracz : ? 4.Data i godzina: 10-06.2013 15:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Unknown command: -menu (Counter-Terrorist) RossH. : rwa RossH. : kurwa Mon3Y : 1 lvl mam RossH. : nudzi ci sie DoBrYmUdZyN died MagMagik killed Mon3Y with knife paszczak died RossH. : za co ten ban MagMagik : jak bedzesz w tt Game Egejm died Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka MagMagik killed Mr.HeadShot with knife RossH. : bo ja przechodze a wy nie? Wpisz 'amx_help' w konsoli aby uzyskac liste komend Pozostaly czas: 6:34 min. Nastepna mapa: deathrun_kosova paszczak died [Radio TGS] Nasz serwer uzywa plugin Radio dzieki temu mozesz sluchac muzyki, wpisz /playmusic aby otorzyc menu. Mr.HeadShot : wal [DeathRun] Gracz MagMagik awansowal do poziomu 242 Game Egejm died Daniel.! : Jak nie i to nie byl ban tylko kick RossH. : kurwa RossH. : to za co Daniel.! : LAMISZ!! RossH. : kurwa RossH. : powod paszczak died Mon3Y died Game Egejm died Daniel.! : slowa RossH. : ja pierdole mozgu nie masz? RossH. : jak lamie Daniel.! : BAna chcesz? RossH. : powod paszczak died MagMagik killed Daniel.! with knife Mon3Y : /klasy' karol xd dropped Mon3Y : /klasy MagMagik killed DoBrYmUdZyN with knife Daniel.! : obraza RossH. : powod albo skarga ^^ RossH. : ta MagMagik killed Mr.HeadShot with knife [DeathRun] Gracz MagMagik awansowal do poziomu 245 Twoj czas: 1:20.307s Wlasny rekord: +0:48.907s Rekord mapy: +0:55.716s [DeathRun] Gracz MagMagik awansowal do poziomu 247 Kalafi0r3k connected Kalafi0r3k is joining the Counter-Terrorist force Game Egejm died Mr.HeadShot : wla Game Egejm dropped Game Egejm has left the game RossH. : tylko ze mi dales kicka przed obrazaniem? Mon3Y : /klasy [DeathRun] Gracz MagMagik awansowal do poziomu 251 Game Egejm connected RossH. : pomysl Game Egejm is joining the Counter-Terrorist force Daniel.! : aale wczesniej lamiles MagMagik : jeszcze z 4 lvl RossH. : w jaki sposob MagMagik killed RossH. with knife Glosowanie na nastepna mape rozpocznie sie za 3 minutes Daniel.! : staty 51 do 0 Daniel.! died Mr.HeadShot : MagMagik jaka klasa? RossH. : w karol xd connected Kalafi0r3k died karol xd is joining the Counter-Terrorist force DoBrYmUdZyN : jak on nas na 1 hita zabija Game Egejm : /reset RossH. : ale typ ja pierdole ty chyba adma dostales za kase ... MagMagik killed Mr.HeadShot with knife MagMagik : deathrunowiec MagMagik : Mon3Y : /klasy precyzja dropped Mon3Y : /klasy Mr.HeadShot : wal paszczak died [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Daniel.! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'obraza adma' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:53167114' [AMXBans] Twoje IP: '31.182.87.132' [AMXBans] =============================================== *** DoBrYmUdZyN killed MagMagik with a headshot from knife *** [DeathRun] Gracz MagMagik awansowal do poziomu 255 Mon3Y : /klasy RossH. : dales kicka za nic dobry jestes ... MagMagik : wystarczy 6.Opis sytuacji:Dostałem kicka za "LAmienie" bo przeszedłem mape?! o co biega potem się go pytam jak lamiłem to typ sam nie wie i pisze że lamiłem bez argumentów dał mi kicka z nerwów wyzwałem go od bez mózgów bo dogadanie się z typem to jest koszmar ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 No i co tu wyjaśniać? Trzeba było nie obrażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RossH. 0 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 No co tu wyjaśniać? Kick bez powodu a potem nerwy puściły jeśli dla ciebie lamiłem to wyjaśnij w jaki sposób tak? Ty mi napisałeś lamiłeś i tyle i za co kick? Bardzo przemyślany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Kick i ban do 3h nie podlegają skardze.... A ban jest za obrazę co widać w wycinku z konsoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Kick i ban do 3h nie podlegają skardze.... A ban jest za obrazę co widać w wycinku z konsoli... Ale ty dałeś bana na tydzień. Tak wgl to za obraze admina chyba bylo od 3h do 1 dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ale to nie chodzi o obrazę... Tu chodzi o KICKA. A po za tym MagiK daje bany ta tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nieznajomość regulaminu Obraza adma 1 h - 1 dzień. Kolega dostaje bana na 1,30 h. A skarga słuszna, bo admin nie zna regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 On dawał na tydzień, i teraz ja tak robię. 2013-06-06 ^_^ Masz Deda ^_^ e[M] [A] [G]ie [K]a Obraza admina 1 Tydzień 0 0 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Magik ma opiekuna serwa, tutaj nie wiem do ilu sięgają bany. Ty jesteś adminem i nie porównuj siebie do opiekuna serwa. RosHH ma bana na 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 A zresztą dobra nie będę się kłócił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RossH. 0 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Eh dziękuje i Daniel może wytłumaczysz nam albo przynajmiej mi w jaki sposób lamiłem przeszedłem mape i dostałem kicka wtf?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Okej. Po pierwsze ja dałem na tydzień bo obrażał wszystkich adminów i kilku graczy. Po drugie admin dostaje ostrzeżenie gdyż nie zauważyłem by tu było jakieś złe słowo skierowane w stronę admina. RossHa trzeba odbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi