Sila_Masa_Peta 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Sila_masa_peta 2.Nick admina/gracza który zawinił: Daniel_TSH 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina:17:02 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: dostalem bana na 1h bym ogarnął kuture za słowa "co sie cieszysz jak swinia do wywaru". w tym samym czasie ludzie pisali "zamknij pysk, ryj (jakis dzieciak wydziral sie przez mikro i go naduzywal...)" i nie dostali bana. gdzie tu rownosc wgl inni moga a ja nie? nie wykonuje swojej "pracy admina" jak powinien.. zalosne az sie odechciawa grac... BYE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wszyscy zostali ukarani. Prosiłem wyraźnie o zaprzestanie. Dla mnie nie ma różnicy czy tu chciałeś ich uspokaiac czy nie, OD TEGO JESTEM JA . Ja jako admin mam byc obiektywny i karac wszystkich którzy nie potrafią się zachowywac i pisac kulturalnie. Zreszta Bany do 3 godzin nie podlegaja skargom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ja potwierdzam bo grałem i widziałem potem wszystkim dawał bany na 5 min za ping a skakał po 120-60 i za to dawał bany. Dzieciak darł *** przez mikro a TSH nic nie ogar z niego !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Bo miałem wyłączone mikro to jak mogłem to slyszec? Pisałem na głównym " wszelkie skargi pisac na u@ bo nie widze wszystkiego i nie slysze bo jestem bez muzy" tyle mego tłumaczenia. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ale że pingi mają dobre i nie raz złe to widziałeś ?? NIE ogarniasz i tyle !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dobra zamykam.Wgrany plugin na pingi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi