M@CI3K 2 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Mam propozycje do dyskusji a mianowicie dwa perki Strzykawki Housa i blinding eye ( oko oślepienia) Pierwszy Perk posiada 2 strzykawki. Jedna taka strzykawka Regeneruje 50 HP. Czasami się to może przydać. Wiem że jest już perk Apteczki ale Te strzykawki też na coś się mogą przydać. Drugi perk jest to oko oślepienia i wygląda to tak że jak jest 1/5 czy 1/12 szans na odbicie strzału to tutaj jest to samo tylko że np: 1/7 szans na oślepienie które trwa 3 sekundy. Ekran się robi jak na fleshu tylko zielony. Proszę o Komentowanie. Przyjmuje Negatywne jak i Pozytywne Komentarze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3tK@ 0 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 M@ci3k co do perkow zgadzam sie, ale nie napisales tu gdzie trzeba bylo napisac w "Wasze Propozycje". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 No perki nawet .. Lajk za to Ale przenieś to do odpowiedniego działu I wywal tego maćka z avka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro990 0 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 siwy like za koment a odnośnie perków to mnie nie przekonują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gr3n Sor4 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Perki Może okey ale szczerze Jestem Na Nie ponieważ i tak Apteczki nie działają .. Chyba że zamienicie te perki za inne to okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Masz od tego temat, a modeli dodatkowych broni nie będzieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi