RossH. 0 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 1.Twój Nick: RossH. 2.Nick admina/gracza który zawinił: Daniel.! 3.Admin/Gracz : ?! 4.Data i godzina: 11.06.2013 ok 18:25 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): BeKoNeK died H I T : daj bana rossh bo sraca H I T died adi : tera pyszek BeKoNeK died MagMagik killed Kielbas with knife :Paczenko died [DeathRun] Gracz MagMagik awansowal do poziomu 280 EliTe{PL} died RossH. : no daj bana EliTe{PL} : Kurwa Bekonek suka zajebana ciagle skraca Pro_100_W_Ryj died Daniel.! : nie ciesz sie tak Des died MagMagik killed '';PsycHo PLAyerS;'' with knife :Paczenko died BeKoNeK : kazdy skraca Twoj czas: 0:31.658s Wlasny rekord: +0:26.077s Rekord mapy: +0:28.112s H I T died RossH. : bo? '';PsycHo PLAyerS;'' died Pro_100_W_Ryj died Daniel.! : PISAC NA U@ EliTe{PL} : KAZDY ? H I T : i Rossh tez MagMagik killed PyszeK with knife EliTe{PL} : AHAHAHAHAHHAHAHAH Des died '';PsycHo PLAyerS;'' died RossH. : elite skraca H I T died :Paczenko died Pro_100_W_Ryj died MagMagik killed Akors with knife EliTe{PL} : JA ZAPIERDALAM CALA MAPE I MAM 15 SEKUND EliTe{PL} : PIZDO JEBANA PyszeK died RossH. : adi skraca MagMagik killed BeKoNeK with knife EliTe{PL} died adi : ta kurwo Unknown command: -menu :Paczenko died [DeathRun] Gracz MagMagik awansowal do poziomu 281 Akors died RossH. : admin ogarnia PyszeK died Pro_100_W_Ryj died BeKoNeK died adi : ja cala mape zapierdalam '';PsycHo PLAyerS;'' died Des died adi : jaka pizda MagMagik killed Pan Smietanka with knife PyszeK died Akors died H I T died :Paczenko died BeKoNeK died RossH. : widze obrazaja pol serwera ale admin siedzi cicho '';PsycHo PLAyerS;'' died Daniel.! : SLOWA~! Des died [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Daniel.! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Skracasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:53167114' 6.Opis sytuacji:Graliśmy na mapie przyszedł Danielek i dwóch kolesi mu powiedziało że ja skracałem ten nie widział nawet tego, kolejna runda przeszedłem ją i skakałem po całej mapie potem i dostałem bana za skracanie ... Nie chodzi mi o unbana tylko dał bana bez podstawnego i koleś nie widział jak skracam i dał bana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ! (GRACZ) H I T : ban RossH powod:skraca PyszeK d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RossH. 0 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dowód? Koleś napisał ci że skracałem nie widziałeś sytuacji i zbanowałeś? Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Po pierwsze jaka to była mapka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Pierwsza w amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 1. Admin ma widzieć co się dzieje, a nie słuchać graczy... Na speca i patrzysz. Nie raz tak kitują.. 2. Skarga słuszna, biorąc pod uwagę że admin przymyka oko na graczy którzy nadużywają kultury. @ Magik to zastanów się co piszesz, pierwsze go bronisz że gracze się skarżyli i ban był słuszny, teraz coś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jeżeli Daniel naprawdę nie widział tego czy skracałeś to dał ci bana bez powodów. Niech się jeszcze raz wypowie i odpowie na pytanie czy widział czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RossH. 0 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Magik on tego nie widział wbił na serwer i na u@ napisali daj bana Roshowi powód: Skracanie i dał bana wtf?! jest taka mapa co teren tt ma ściany szklane i można wbijać tam na jedną pułapkę wbiłem na nią i zszedłem i tyle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi