RossH. 0 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 1.Twój Nick: RossH. 2.Nick admina/gracza który zawinił: Daniel.! 3.Admin/Gracz : ? 4.Data i godzina: 13-06-2013 15:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Daniel.! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'skracasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:53167114' [AMXBans] Twoje IP: '31.182.87.132' [AMXBans] ======================================= 6.Opis sytuacji:Graliśmy na mapie deathrun_forgotten_fixed3 i na respie jest drabina na którą da się wejść więc po chuj jest ta drabina skoro dostałem bana za "skracanie" mogę się dowiedzieć + czemu moja 2 skarga na Daniela jest zablokowana skoro nikt nic nie odpisal ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Właśnie to jest skracanie. Jak byś nie miał 2 skoków i grawitacji to byś tam nie wszedł. A po za tym ban do 3h nie podlega skardze Dodam, że siedziałem na spec'cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Bez podwójnego skoku nie da się wejść. Skarga niesłuszna. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NiesłusznaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi