Semi 1 260 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Siemka,jest to kolejne wydanie roundsound dla cs-classic .Tym razem dźwięki są świąteczne,jak też nasza pora ) Mam nadzieję że się wam spodoba.Macie link ! : http://www46.zippyshare.com/v/37905650/file.htmlUWAGA! Rs waży tyle,ponieważ dźwięki są w formacie .wav (;D).podoba się daj mi pifffkkooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hej jadą w saniach Panie, przy nich Janoosiki! Od razu mnie ciary przeszły. Wgrywać je na serwery, a nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wgrywajcie ! Oczywiście piwko dla Ciebie. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Bardzo fajne Rs'ki na serwa mogą być i nawet raczej będą :-P Leci pivko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi