awp_ker 0 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 1.Twój Nick:TURBO SWINIA2.Nick admina/gracza który zawinił:nie wiem nie macie tu amx 3.Admin/Gracz :4.Data i godzina:okolo 21:58 :06.13.2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:54480158'[AMXBans] Your IP: '178.37.25.176'[AMXBans] ===============================================6.Opis sytuacji:Gram Gram nagle dostałem bana za czitowanie?? zadnego dowodu nic?? prosze o jaki kolwiek dowod inaczej prosze o ub i dodam ze administracja na servie to Porażka i pomyłka kicki i tp za darmo bo sie zabije admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Temat przenosze.A bana dał Ci H@ więc decyzja należy do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Lista banów → Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Tak jak blejz napisał. Podam ci punkt regulaminu 2.11 H@ serwa ma prawo dać bana graczowi bez ss lub demka i nie musi odbanowywać nawet jeżeli ten jest czysty. Wybór należy do -_- czy ci da ub czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awp_ker 0 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 To co daje mi bana bo jestem lepszy? od niego?? . Przecież ja nie bd sie prosi jakiegos nieogarniętego H@ o ub miłego grania można usunac posta nQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CloseJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi