hapajkule 156 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Redaktor - HapajKule Bohater - Playboy 1. Na początek przedstaw się , powiedz gdzie mieszkasz i ile masz lat ? ;D Mam na imię Paweł, i mieszkam za granicą od 8 lat.A dokładnie w Francji. 2. Masz jakieś rodzeństwo ? Miałem starszego brata ale już go tu nie ma. 3. Jaki klub uważasz za najlepszy ? ;d Nie interesuję się tym ^^ 4. Jaki sport lubisz najbardziej ? ;d Parkour 5. Może grasz w jakimś klubie jeśli tak to jakim ? ;d Niestety nie. 6. Jakie jest twoje największe marzenie ? Moje marzenie hmmm.Jest one takie żeby mieć normalne spokojne życie, i żeby mieć normalne pieniądze. 7. Do jakiej szkoły obecnie chodzisz ? Do prywatnej szkoły w miasteczku o nazwie "Pirey" 8. Gdzie zamierzasz iść po gimnazjum , jeśli już o tym myślałeś ? Jeszcze się nie zastanawiałem. 9. Jak byś określił samego siebie ? Nie lubię się sam określać na ale cóż. Przystojny Miły, i trochę idiotyczny ale to rzadko ^^ 10. Jaki jest twój ulubiony kolor ? Czerwony. 11. Masz jakiś ulubiony film , piosenkę lub gatunek filmowy ? Słucham najwięcej RAPU amerykańskiego. 12. Oglądasz jakieś seriale ? Nie 13 Jak znalazłeś się na cs-classic ? Grałem siobie w cs'a i napotkałem fajny serwer COD MOD, należał on do cs-classic. 14. Z kim najbardziej się zaprzyjaźniłeś ? Z wszystkimi 15. Zaczynałeś na botach czy odrazu na serwerach ? ;d Od razu serwery, dużo hejtowało jak lamiłem "Kiedyś". Kilka lat temu paki nie umiałem rozbroić wtedy beka była 16. Na jakich serwerach grasz najczęściej ? FFA & COD MOD 17. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec ? Pewnie, pozdrawiam : -_- ßĻĨ¶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ BlazE MadziiQ ;**** Siwy dziku FreshFreshFresh HapajKule [Ciebie] Andre. WilkuZmC Senrox QueTTi 18. Dziękuje za poświęcony czas ;d Nie,Nie,NIE! To ja tobie dziękuje Podoba Się Lajk ! ;D 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 gumiś mieszka w Francji a myślałem że Czechy. Jak zwykle.... Majster jutro lajka masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Fajny wywiad ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 No no no, Widze ze juz z kazdym byl wywiad masz tutaj Like Ode mnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PikAczu. 0 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Fajny wywiad. "Lubie to" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 fajne w deche masz lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Fajny wywiad (Bo pozdrowił mnie) Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Fajny bo pozdro dla mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dobry wywiad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Czymaj lajka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Wywiad fajny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak Aktywności.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi