trM. 7 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 1. Serwer: cod 350lvl 2. Nick: trM.3. Imię: Kuba4. Wiek: 16 [prawie 17]5. Znajomość Amxx(0/10): 8-96. Mikrofon(Tak/Nie): jest ale strasznie szumi zakupie nowy7. Składka(Tak/Nie): Jak będę miał kasę to zapłacę [bo się skończyło na koncie]8. Czas spędzony na forum: Rosnie9. Opisać siebie: Interesuje się piłką nożna i umiem grać dobrze w cs10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Widzę że pod wieczór niema nikogo [nieraz] więc myśle że pomogę wam . 11. Linki do reklam: http://www.cshelp.pl/viewtopic.php?p=75293#75293 http://www.cs-garfildek.cba.pl/viewtopic.php?p=22536&sid=2d19dbad8d61c7e09a4a7b7f860d6b13#22536 http://cs-gra.pl/-vt94959.htm#266020 za chwle dorobie 2 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y demko ban pernamently -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie , kick , ban 5min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie kick ban30m-1h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): ns ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) JEST~Mikrofon(nie wymagane aż tak) JEST ~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Jest~Ogar JEST~Kultura JEST ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu JEST~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM JEST~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) JEST ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera JEST~Reklamowanie Serwerów JEST ~Składka (7,38 zł) BĘDZIE JAK BEDE MIAL KASE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Na nie powod: Adminow jest dosc , ogaru brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nie przemówiło do mnie to podanie. Admini są i ogarniają. "NIE" PS. Nie wypowiadaj się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Na nie -brak 2 reklam -mało siedzisz na serwerze -spamujesz na serwerze żeby wypowiedzieliśmy się w twoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Na nie -adminów starczy -mało na serwie -brakuje reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camelovsKy~ 0 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 ja na TAK , adminów zawsze nie ma dosyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Na NIE duzo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Na Nie -Brak reklam -mamy dosc adminow -Czas na serwie :c Sory ale NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dobra niechce pisac w swoim podaniu ale musze bo wy gadacie glupstwa co dużo adminów jakoś dzisiaj niema szału z adminami bo jakoś ich nie widać na serwerze zastanówcie się co piszecie a nie odrazu na nie [wiem że każdy ma swoje życie ale nie musicie odrazu nie]. Nawet okres próbny nie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depresja 0 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jestem na tak bo widzę ze ogarnia jako gracz w cs a jako admin to mysle ze mozna mu dac szanse !!! !!tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Ciekawe depresja ciekawe a nie ma nic wspólnego twoje tak z tym ? ---> http://scr.hu/160n/ana27 i tym http://scr.hu/160n/2pnce Ja na nie bo takie proszenie i przekupywanie aby dostać adma nie jest zachowaniem godnym admina. Edytowane 15 Czerwca 2013 przez ßĻĨ¶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jestem na NIE te linki co dał Blip wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Hahah brawo Blip ! Jestem na nie -nie spelniasz wymagan Dobra wtopa... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zakaz namawiania graczy do sprawdzenia podania.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi