Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nick: Siwy Data zdarzenia: dziś (15.06) Osoba na którą chcesz złożyć skargę: Blip Opis sytuacji: Dostałem warna za "brak kultury na sb/obraza", napisałem tylko "gumis ty czicie jebany :D" bo dostał screeny Każdy idiota widzi że to nie jest obraza a naśmiewanie się Ale J@ Blip od razu warna wali, jak by był taki czujny i wszystkim tak dawał a nie tylko mi. Była taka sprawa też blip akurat z endżi, koleżanką blipa coś tam na SB zaspamiła "blip ty (też w formie obrazy ale nie pamiętam co dokładnie). Jak masz być taki sprawiedliwy to wal każdemu a nie tylko mi warny za takie coś. Dowód: Dla modków + Historia warnów / moja historia ShoutBox ".. Gość (15 czerwiec 2013 - 10:11 )haha gumis Gość (14 czerwiec 2013 - 11:03 )możesz, leć grać dalej na wh Gość (14 czerwiec 2013 - 11:03 )ale mi laguje neta Gość (14 czerwiec 2013 - 11:02 )sam sobie daj Gość (14 czerwiec 2013 - 11:00 )gumis ty czicie jebany ! .." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Z tego co kojarze nie mozna przeklinac na SB, takze skarga niesluszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 A gdzie tu jest obraza ? A poza tym reszta nie jest również taka święta, a tu widać że tylko ja obrywam po warnach jak coś napisze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Oj Siwuś .... nikt nie będzie dawał wyjątków ,dla Ciebie ,żaden z modków nie siedzi 24/7 i nigdzie nie ma całkowitej sprawiedliwości ,aczkolwiek jest regulamin SB ,ty sobie z niego kpisz , i piszesz ,że to naśmiewanie się ? 2. Zaśmiecanie nielogicznymi, nie wnoszącymi nic do ogólnej dyskusji wypowiedziami będzie surowo karane. 3. Zakaz przeklinania. Nie rób z siebie ,kozła ofiarnego ... Sam jesteś sobie winny ! Skarga nie słuszna . P.S nie pisz mi tu ,że nie mam racji ,bo niestety taka jest prawda ,jaką napisałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Brak kultury = warn i tyle w temacie... sam się przyznałeś do tego że przeklinałeś/obrażałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Myśl co robisz a nie będzie takich sytuacji.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi