ka321321 1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nick : senseye [t] Wycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : senseye [t][AMXBans] Powod : ' SS '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 77.115.28.4 '[AMXBans] ======================================= SS: Otrzymałem jednego ss jak wychodziłem z serwera . http://imageshack.us/photo/my-images/20/4oj.png/ Serwer : Cod 350 lv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ? Demko od admina banującego. Gumiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Uciekłeś przed ss'ami to masz 1... Ciekawe też że akurat wychodziłeś jak ci zrobiłem ss'y. I wytłumacz mi dlaczego ten ss jest .png? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka321321 1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ss zawsze mi się zapisuje w .png jak poprzednio dostałem ss na tym serwie i też były w .png, więc to raczej nie żaden przekręt, tylko tak się mi zapisują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ssy zawsze się zapisują w formacie bmp i niezależne jest to od systemu/komputera + ucieczka po 1 screenie + gracze się skarżyli że jak nie ma admina to czitujesz (sam widziałem że czasem miałeś dziwne reakcje ale nie było jak sprawdzić ip) = nie ma ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi