d-_-b :D 2 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 1. Serwer: Call Of Duty 2. Nick: d-_-b3. Imię: bartek4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 4/ W miarę szybko się uczę więc myślę że bym się nauczył6. Mikrofon(Tak/Nie): mam lecz nie mam mutacjii ^.^ jestem w trakcie 7. Składka(Tak/Nie): Myślę że coś by się dało załatwić lecz nie prędko gdyż mam zablokowane sms'y specjalne lecz jak dam flote (pieniądze) koledze to da się zrobić...8. Czas spędzony na forum: nie dawno założyłem konto dla ss'ów .. gram na serwerze dłużej niż jestem na forum9. Opisać siebie: zainteresowania : motoryzacja , elektronika , robotyka , grafika ( trochę ) ,próbuje byc ogarnięty ( nie mam dyslekcji i dysgrafii zdrowy człowiek )10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Spróbuje ogarnąć towarzystwo z "haxami" krócić "łacine" u graczy (itp). 11. Linki do reklam: Nie Wiem o co chodzi....12. Co zrobisz gdy: jak nie mam administratora to mówię im "Człowieku weź to wyłącz lub pisze na u@ " jak mam administratora to daje bana ss'y albo jesli jest to pewne to perma itp... " -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; "cicho bądź " . "pisze na u@ " banuje tak samo jak bana na 5 minut . 10 minut itd... -Nadużywa Kultury na serwerze; "kultura człowieku" , "pisze na u@" banuje na 5 , 10 minut itd ....13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NS ale sie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 "NIE" Nie ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka321321 1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Na NIE . Powody: - nie masz 15 lat - świadczy o tym Twoje zachowanie, - reklamy - wchodzisz na forum, rejestrujesz się i wklejasz kod reklamy, który jest w odpowiednim dziale, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-_-b :D 2 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Myślę że dam rady ... Byłem adminem na jednym serwerze ... I dałem rade mam 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jestem na NIE -nie spelniasz wymagan -amx -h na forum -h na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-_-b :D 2 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Spoko Postaram sie to poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 NIE - Brak wymagań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 nie brak wymagan Wypowiadanie się w swoim podaniu +warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 może masz 15 lat ale głos jak jakiś dzieciak. na NIE -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Na NIE -brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Na nie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Na Nie -wymagania -masz jakieś 12/14 lat (ostatnio rozmawiał przez mikro) -spam w podaniu----> warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 nie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestem numerem cztery. 1 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Na nie, nie ogarniasz, a na sevie chwalisz się, że masz już admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIE>Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi