rn? 19 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Tak sobie pomyślałem, że skoro często jest resetowany ranking to można by wgrać bf2rank - oczywiście bez odznak. Bardzo mi się podobają rangi w tym pluginie które zmieniają się gdy zabijamy coraz więcej wrogów ale to pewnie większość wie Uważam, że będzie do fajne urozmaicenie rozrywki tymbardziej, że nie trzeba samemu przerabiać pluginu bf2 ponieważ takie przeróbki już są i można je pobrać z amxx.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Chodzi Ci o rangi - Szeregowy/Starszy szeregowy/Kapral itp? Jestem za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Chodzi Ci o rangi - Szeregowy/Starszy szeregowy/Kapral itp? Jestem za . Dokładanie tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 To nie jest BF, ale jak pisałeś że bez odznak to można wgrać. Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Też jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 nie przeszkadzało by mi to, ale wątpie żeby wgrali ; p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Bardzo dobry pomysł. Oczywiście, jeśli zostanie na samych rangach Na wszelki wypadek dla tych, co będą mieli rangi na środku ekranu - hud_centerid 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 No dobry pomysł, ale karol powie że to nie BF2 pewnie P.S Jestem za ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Link do pluginu a się pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Strona amxx.pl jest tymczasowo niedostępna, prosze nie zamykać tematu. Będę codziennie sprawdzał i jak tylko będzie działać podam link do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Też jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 amxx.pl jest od kilku tygodni nie dostępne więc szukaj gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Oryginalny plugin jest dostępny tutaj: http://zakladkarny.com/pluginy-amx-mod-x/4457-bf2-rank-mod-pl-v1-5-1-steam_id.html By wyłączyć moc odznak należy ustawić: bf2_badgepowers 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to jest plugin całego bf2 i go nie dodam, ale mam plugin z samymi rangami który troszkę edytowałem wgram go jak wymyślicie jakieś twórcze nazwy. nazw ma być 22. najlepiej żeby kilka osób dało propozycje i wybierzemy najlepszą ( możecie zrobić temat z propozycjami rang i później ankietą/głosowaniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) No tak, ale można tam chyba wyłączyć te wszystkie właściwości i pozostaną same rangi. Mam już odpowiedni plugin. czytaj ze zrozumieniem. | Blip ^ Edytowane 20 Czerwca 2013 przez ßĻĨ¶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/8967-propozycje-rang/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Temat uważam za wyczerpany, propozycje w temacie który podał rn?Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi