I'm Legend 0 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 1.Twój Nick: I'm Legend 2.Nick admina/gracza który zawinił: Rybak 3.Admin/Gracz : Jakis admin chyba Rybak 4.Data i godzina: 21;30 18.06.13r. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Mam świadka : VoTyL `. 6.Opis sytuacji: Gramy sobie i rybak fleszował swoich więc napisałem na u@ że on fleszuje swoich , no i admini nic , (nie wiedzialem ze to tez admin) i jak znów fleszował swoich to napisałem "rybak kurwa ogarnij te flesze jak nie umiesz rzucac to lepiej nie rzucaj a tym bardziej swoim zjebie genetyczny" . No i jeżeli jest adminem to jest niby jakiś lepszy czy cos że może fleszować itp..? Pozdro , admin jest o sprawdzania / banowania a nie o fleszowania i bezsensownego banowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 http://speedy.sh/jTuAE/x.bmp jeszcze coś? nie bedziesz mnie nazywal jak kolegow z podworka , czy kogo tam tak nazywasz jak uwazasz ze ja rzucalem flesze na respie to wrzuc tutaj demko albo inny dowod , bo to ze twoj znajomy w liczbie 1 czlowiek i wejdzie tutaj i powie " RYBAK FLESZUJE SWOICH " nic nie udowodnisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Rybak ma rację, nawet mogę potwierdzić że go wyzywałeś, Skarga nie słuszna. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Skarga nie słuszna. // Close 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi