Lece na farcie 0 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wzór: Nie za bardzo wiem o co chodzi Nick :Lece na farcie!!!Link do SSów :nie mam ss'ów bo dostałem bana za reklamę i nie wiedziałem gdzie to napisaćWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Kalafi0r3k. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Lece na farcie!!! [AMXBans] Powod : ' Reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 80.50.137.206 ' [AMXBans] ======================================= Serwer :DathRun Siwy ja mialem przypadkowy bo nawet nie wiem ktory to sie wciska i raz mi sie tylko wyswietlilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Reklamowałeś wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jeżeli to był przypadkowy bind, 1x reklama lub 2x max to ban wg. regulaminu na tydzień, jeżeli reklamowałeś nieustannie perm. Admin banujący jak to było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lece na farcie 0 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 ja powiem tak raz zareklamowalem i samo mi nawet pisalo tak o na czacie Lece na farcie!!!: Adres serwera ip bedzie zmieniony na ... zapisz sobie go szybko czy jakos tak i to tylko raz wiec ja bym prosil bana na tydzien albo wgl bo to przypadkiem i to jest bardzo fajny serwer z fajnymi ludzmi i to tyle co moge powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ..Daniel, przypadkowy bind ? czy nieustanne wciskanie bindów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Przypadkowe kliknięcie, ban na dzień - czas minął - UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi