Chill94 37 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Imie : Adam Wiek : 19 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Mogę spędzić na forum nawet 5-8 godzin dziennie. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady. Umiem pisać poprawnie i spójnie. Wywiady na pewno będą ciekawe. Znajomość z większością użytkowników: Znam już trochę ludzi. Dlaczego ja ?: Miałem już redaktora na tej sieci pod Nickiem Skrillex. Może ktoś jeszcze pamięta. Pisałem dobre wywiady. 1.Minimum postów 60(małe wyjątki) Jeszcze nie mam 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) JEST3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) JEST4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) JEST5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) Chyba jest xD6.Minimalny wiek 15 lat. JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jestem na tak najlepiej robił wywiady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na tak. Mial już redaktora i dobrze mu szło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na TAK ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfide! 5 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pewnie , że tak . Umiesz przekonać podaniem i się z nim zgadzam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 TAK Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Na TAK ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Na TAK Myśle ze ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi