hapajkule 156 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 1.Twój Nick: HapajKule 2.Nick admina/gracza który zawinił: TaQ 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 10.55/20.06.13r. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie i htlv 6.Opis sytuacji: Gramy awp india TaQ Pisze na y@@ czy zmiana , po czym było 2 na nie 1 na tak a nie zrobił vote , zmienił mape . Do tego piszę do niego czemu zmienił myśli ze wszystko mu wolno a tu kick , żebym się ogarnał . To , że jest adminem nie znaczy , że ma większe prawa . Proszę o ogarnięcie admina -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Po pierwszy - były 3 głosy na tak i 2 głosy na nie. Po drugie - kick'a dostałeś za obrażanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Po pierwsze było 3 na tak 2 na nie. Po drugie,tak jak napisał rox,kicka dostałeś za obrażanie mnie. Po trzecie,ja też mam świadków na swą niewinność. Słaby,rox i inni,którzy grali na indii. Po za tym nie jestem adminem z kilkudniowym doświadczeniem tylko jestem tutaj prawie od początku i wiem co mi kiiedy wolno a co nie. Dodam jeszcze jedno i to sobie możesz zapamiętać! Nigdy nie byłem,nie jestem i wiem,że nie będę osobą wywyższającą się z powodu jakiejkolwiek rangi.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja jestem slaby 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Po pierwszy - były 3 głosy na tak i 2 głosy na nie. Po drugie - kick'a dostałeś za obrażanie. Zdecydowanie było tak, jak napisał Red Rox, co następnie potwierdził TaQ Dobra decyzja admina, większość graczy zaczęła już opuszczać indię, więc zapytania o zmianę mapy i sama zmiana mapy, była jak najbardziej korzystna dla graczy jak i dla serwera...skarga zupełnie wyssana z palca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Teraz ja się wypowiem Czemu zmiana y@@ ? Zmiana ma być robiona w konsoli przez amx_vote A zmiana jak była robiona ? Przez amxx i pare mapek gracze wybierali czy sam sobie wybrał i zmienił ? Nie było cie przy tej sytuacji co więcej nie grasz na ffa więc się tu nie wypowiadaj. | Blip ^ Edytowane 20 Czerwca 2013 przez ßĻĨ¶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pytanie się na czacie jest bardziej dokładne od amx_vote. Czemu? Bo każdy świadomie podejmuje wybór i pisze "tak" albo "nie". A w vote często zdarza się, że nie spodziewasz się głosowania, chcesz na przykład zmienić broń i niechcący wciska ci się jakaś opcja. Jeżeli chodzi o zmianę, to były do wyboru bodajże 4 mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Jeden niech napisze a nie reszta od Red Rox'a powtarza to samo.. Jeżeli graczy było mało / dużo to zmiana mogła być, a kick hapaj mógł być nawet za spam na u@, więc niesłuszna skarga. Nie było cie przy tej sytuacji więc twoja opinia jest zbędna. | Blip ^ Edytowane 20 Czerwca 2013 przez ßĻĨ¶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi