krawczyk1 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mam z kumplem dwa serwery : -cod 4001lvl (bardzo zajebisty) -PaintBall Mod (jestem tam H@) Maja zaledwie 2 dni ,nie chce nam sie robic nowego forum i mam pytanie na ten temat : czy mozecie te dwa serwery wrzucic tu na forum ? Moim zdaniem to przyniesie wam nowych graczy PS: Serwery sami bd oplacac Pozdro (krawczyk1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tym kumplem jestem ja i proszę o przyłączenie Oczywiście nazwa serwerów będzie CS-Classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Bardzo bym prosił o dodanie GT serwerów i wtedy porozmawiamy i jest do tego inny dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawczyk1 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 kolega zaraz doda tylko jest tak ze PaintBall jest off poniewarz robie nowa paczke i bd ja wgrywac sorra za ta kropke nie chcialem spanowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 http://www.gametracker.com/server_info/91.210.128.50:27090/ Mało graczy ponieważ ma dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 1. nie ten dział 2. serwer pustynia. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi