krawczyk1 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mam z kumplem dwa serwery : -cod 4001lvl (bardzo zajebisty) -PaintBall Mod (jestem tam H@) Maja zaledwie 2 dni ,nie chce nam sie robic nowego forum i mam pytanie na ten temat : czy mozecie te dwa serwery wrzucic tu na forum ? Moim zdaniem to przyniesie wam nowych graczy PS: Serwery sami bd oplacac Pozdro (krawczyk1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tym kumplem jestem ja i proszę o przyłączenie Oczywiście nazwa serwerów będzie CS-Classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Bardzo bym prosił o dodanie GT serwerów i wtedy porozmawiamy i jest do tego inny dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawczyk1 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 kolega zaraz doda tylko jest tak ze PaintBall jest off poniewarz robie nowa paczke i bd ja wgrywac sorra za ta kropke nie chcialem spanowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 http://www.gametracker.com/server_info/91.210.128.50:27090/ Mało graczy ponieważ ma dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 1. nie ten dział 2. serwer pustynia. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi