Lece na farcie 0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Cześć mam problem z mikrofonem w cs ciągle mi szumi od 3 miesięcy a ustawienia nie były zmieniane co mogło się stać i jak by co mikrofon mam wbudowany w lapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Myśle że może ci sie mikro zepsuło ale nie jestem pewien Pozycz od kolegi mikrofon podłacz i zobacz czy ten tez bedzie szumial ci w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfide! 5 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Myślę , że to zepsuty mikrofon lub nadruszony wewnątrz laptopa . Pożycz sobie od kogoś mikrofon tak jak mówi i sprawdź czy będzie ci działał mikrofon z panelu przedniego . Jeżeli ten też będzie szumiał coś jest nie tak czego nie potrafię wyjaśnić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Masz tu link do poradnika : Jak nie pomoze to zobacz wejscie Pomogłem Daj Lajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi