Diablox9 505 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Postanowiłem się wźiąść za kodowanie oraz robinie styli z kodowaniem HTML. Tutaj mam zaprezentuje mój 1 amatorski styl Minecraftowy. GÓRA DÓŁ POBIERZ LICZĘ NA JAKIEŚ LAJKI ! [JEŻELI CHCESZ ŻEBY EDYTOWAŁ STYL DLA CIEBIE NAPISZ NA PW] 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfide! 5 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dobra robota . Więcej detali nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja ci dam lajka możesz coś jeszcze dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dziękuje za opinie postaram się poprawić i wydam wersje v.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Bardzo słaby moim zdaniem nie ma Belki Menu i to słabo wygląda, do tego jest słaby hover zbyt prosty. Header jest też pusty. Kolorystyka jest dobra ale to białe miejsce to po co? daj tam coś iw tle możesz coś dodać. Stopki na dole nie ma... ogólnie 3/10 postaraj się bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 5/10 ale łap lajka na zachęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Bardzo słaby moim zdaniem nie ma Belki Menu i to słabo wygląda, do tego jest słaby hover zbyt prosty. Header jest też pusty. Kolorystyka jest dobra ale to białe miejsce to po co? daj tam coś iw tle możesz coś dodać. Stopki na dole nie ma... ogólnie 3/10 postaraj się bardziej Spoko opinie rozumiem, ale ja takie coś robię 1 raz. Więc profesionalizmu nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 masz Lajka CHociaz nie lubie minecrafta to Dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Do dopracowania, ale idziesz w dobrą stornę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 /Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi