enq 19 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 witam ja mam pytanie jak kupie sobie "vipa" to mam do wyboru kazda klase premium ? takie pytanie z ciekawosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Chyba nie. Jak kupisz Vipa to masz tylko przywileje Vipa. Musisz klasy premium kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Tak jak chill mówi. Musisz sobie dokupić premke jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 vip to vip a premium to premium 2 rozne rzeczy. co daje vip dowiesz sie pod komenda /vip na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Wyjasnione<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi