mistermax 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Manchester United albo Borusia Dortmund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miculex. 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Manchester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jestem za Borusią Dortmund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Borussia Dortmund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Również BVB Pięknie grają. Muszą dojśc daleko skoro z grupy śmierci na 1 msc wyjdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Borusia Dortmund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistermax 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ja jestem za Borusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Borussia Dortmund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Chciałbym bardzo, aby to była Borussia, jednak moim zdaniem będzie to Barca lub Bayern :DWiem, że Borussia wygrała z Bayernem, ale ma większe doświadczenie w LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi