Gość Blip ^ Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nick: Blip ^Powód: nie mam neta przez spalony router.Czas nieobecności: może jutro jak ogarne modem lub za kilka/kilkanaście dni jak kupie nowy routerCoś od siebie: Burza>Piorun>Bum, Jeb>0 neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Hahaha czekamy ;3 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 szkoda ze tylko router obyś musiał do afryki po niego jechać oczywiscie zarcik wracaj szybko bo nie bedzie mial mi kto dogryzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jak chcesz mogę Ci sprzedać router za przyzwoitą cenę (700zł ) Nie no żartuje wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi