Carly 53 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Imie :NMam na imię KarolinaWiek :Mam 16 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :Około 32 godziny, ale cały czas rośnie . Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Duże, prowadziłam gazetkę szkolną :)Znajomość z większością użytkowników:Myślę, że znam większość osób, najlepiej Blipa i Andre xD Dlaczego ja ?No więc mam bardzo dobrą ortografie i prowadziłam gazetkę szkolną . Jest mało redaktorów, którym chcę pomóc . Chcę również zapoznać innych użytkowników z sobą poprzez wywiady.Minimum postów 60(małe wyjątki)JestCo najmniej 10h na forum(wyjątki)JestDobra znajomość ortografii(obowiązkowo)JestCo najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo)Byłam u was na Przemie długo, jest wyjątek wielkości okruszka, nawet nie zauważycie :PMinimalny wiek 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Na Tak Wymagania Spełnione ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Pewnie, ze tak ale ja chce żeby Twój pierwszy wywiad był ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Na wielkie TAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!. Na pewno ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Na TAK, alee nie wywiady, tygodniki, dzienniki, to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Na TAK chyba ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Na tak ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes 1 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Tak, ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 na NIE 2x podania na raz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Na Tak napewno ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Na tak wymagania OKEY :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jestem na nie. Składasz dwa podania na raz i poza tym nie umiesz napisać zamiast nazywam się to mam na imię, bo taka jest poprawna forma. Za to ty masz redaktora, a nic prawie nie robisz, ona ma dużo czasu i coś zdziała. Pozdro. | Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jestem na tak . Można dać dziewczynie szansę . ^.^ Większość wymagań spełnia . Do redaktora aż tak nie trzeba mieć opanowanego słownictwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi