DDK 56 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Siemanko co wy na to żeby dodać dodatkowy exp dla pierwszych 3osob ktore jako pierwsze dobiegnął do "konca" "mety" i kolejna propozycja to usunięcie mozliwosci uzywania pułapek gdy jet free przez CT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Z expem jestem na nie po co większy exp dla 3 pierwszych osób jak w wakacje większość graczy będzie grała i szybciej sobie wtedy lvl nabije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 A ja Z Expem Jestem Na Tak Dobry Pomysł Taka Niby Nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja jestem za Expem i pulapkami . ;d Ale to fajny pomysł ktoś umie robić BH i szybko przechodzi Mape to czemu nie ? ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Cuzco ale dodawanie 3`em pierwszym osobom expa to idiotyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Fajny pomysł by za przejście mapki był exp ale dla każdego zależnie od czasu np. na arctic ktoś przejdzie z czasem do 15 miejsca w rank dostanie więcej a cała reszta mniej. Nie jestem pewien czy się da zrobić tak by na free CT nie używało pułapek. @edit Aha Chil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Da się. Jest plugin, że jak terro wpisze /free to pułapki są zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfide! 5 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 1. Zdecydowanie na TAK . Dobry pomysł 2. Dokładnie , jest to można powiedzieć , że błąd amx . Nie powinno tak być , że gdy CT dojdzie na free może odpalić pułapki graczom którzy to jeszcze przechodzą . Dobrze , że o tym napisałeś ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Z tym expem to jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja jestem za expem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wpisywał ktoś z was w ogóle /free? Bo ja wpisałem i jakoś mi blokowało użycie pułapek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Blokuje płapki ale dla TT, a gdy CT dojdzie to może używać płapek o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo89 10 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Hmm.. Exp za Pierwsze 3 Miejsca ale ciekawe czy to sie niebedzie bugowalo . Ale mogl by byc exp ale ze za fragi jak na CodMod'ach 1 Miejsce 32 fragi 300 Expa 2 Miejsce 23 fragi 200 Expa 3 Miejsce 10 Fragow 150 expa @Edit Ja aby dałem propozycje Mi tam niezalezy ile bedzie czy to bedzie 100.000 czy 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dokładnie. TT nie może używać ale Ct może, nawet po wpisaniu /free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfide! 5 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wpadłem na pomysł . Lepiej zrobić tak , że kto dojdzie pierwszy po zabiciu oprócz expa , który ma się zawsze , żeby był dodatkowy dla zwycięzcy rundy . Bo gdyby było za dojście można by się było dawać terrorystom i by się nabijało exp za dojście . Co do Turbo89 . Nie sądzisz , że 100-300 expa to by było za mało na deathrunie ? Na 451 poziomie dostaje 2600 expa za wygranie rundy , a i tak wskakuje ledwo pare % . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Na pewno nie będzie exp'a dla osób które przejdą mapę, no chyba że ktoś ma na tyle czasu i umiejętności by to wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ok ale zablokuj pułapki dla CT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Dodałem inne free, sprawdź czy blokuje też dla CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Mm jak sprawdzałem przed chwilą to mogłem użyć pułapki jako CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Mapa minęła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 CT dalej moze uzywac pulapki podczas free sprawdzalem przed chwila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkCookPL 2 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Siema ja jestem na nie trochę z tym exp-em po co dodatkowy exp. Ale z tym żeby ct nie mogło włanczać pułłapek to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi