ranger2 0 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nick: ten suaby ranger Link do SSów: nie zostaly mi zrobione Wycinek z konsoli: BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 220[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : ten suaby ranger[AMXBans] Reason : ' Aimbot '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 55210240 '[AMXBans] Your IP : ' 86.111.107.194 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check your console. Serwer: Cs-Classic.pl FFA Co ja o tym myśle? To proste! ~ HAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAAHAHAHHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH BEKA, admin nie zrobil mi ani ssow, ani mnie nie obserwował. Krótko mówiac, ŚMIESZNE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Tak to mój błąd,moim zdaniem jakiś dopalacz masz. Narazie dostaniesz UB,bo rzeczywiście nie mam na Ciebie dowodów. Ale będę Cię miał na OKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Tak jak wspomniałem. Narazie UB.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi