Gość Red Rox Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Na wstępie przepraszam, jeżeli jest to zły dział, ale wydawał mi się najbardziej odpowiedni. Nick: [Red] Rox Data zdarzenia: 23.06.2013 ~17:00 Nick gracza, który zawinił: WilkuZmC Opis sytuacji: Nasz "szanowny" redaktor gra na aimie. Czy taka osoba zasługuje na jakąkolwiek rangę na naszym forum?! Bo według mnie zasługuje jedynie na rangę "BANNED"! Dowód: http://speedy.sh/mKfFN/Wilku.zip Osoba ta została przeze mnie zbanowana na ffa, więc pewnie spytacie czego chcę? Chcę, aby została zbanowana na forum i wszystkich serwerach sieci cs-classic. #edit Dodaje jeszcze steam id osobnika: STEAM_0:0:972436868 #edit2 Cytat wywiadu z Wilkiem. "Masz rodzeństwo ? Niestety młodszą siostrę ;[" Więc nie mów, że grał twój brat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 To grał mój brat cioteczny ale ja sam bym w to nieuwiezyl wiec nie zdziwie sie jak zbanujecie a Wiezcie w to co hapajKule pisze. chce mnie wkurzyc i bedzie teraz pisal zeby mnie wrobic dziku ja dla zartu pisalem z freshem o aimie ale zadnego mi nie dal a po 2 to po co mialbym sie na prawde pytac jak mozna wejsc na chomikuj tam jest tego pelno po 3 gram tu pol roku mialem adma i po co mialbym chodzic odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja od siebie moge dodac tyle ze Wilku chcial ostatnio aima od Fresha takze troche dziwny zbieg okolicznosci :x Prosze o sprawdzenie tego. Po 2 piszesz ze gral brat Twoj a HapajKule Cie zna i brata nie masz... A jeszcze pozniej sie tlumaczy ze to brat cioteczny. HAHAHAH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Oj nie ładnie redaktorze :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Żegnamy pana redaktora. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Kto powiedział, że żegnamy?? Decyzja nie należy do Was tylko do administracji. Szczerze wątpie, że Wilku grał na aimie. Ja mu wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/20/z1ha.jpg/ No przykro ;c Niestety ale to na fb i nie beede pokazywac imion i nazwisk . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Hapaj słaby dowód. Też mogę tak do kogokolwiek napisać i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Wow, nie spodziewałam się tego po Wilku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 "Będziesz chciał szluga" HAHAHAHHAHAHAHAHA Szantaż wszech czasów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jak to on do mnie napisał ... A po 1 jestem wiarygodnym człowiekiem , a po co miał bym go bez powodu wkopywać niech się nauczy na przyszłość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Niech jakiś moderator zamknie bo spam się robi. Karol jak będzie to oceni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Skargę popieram,bo grałem z Rox'em wtedy,było awp.india. I grał na aimie. Taki osobnik nie zasługuje na jakąkolwiek rangę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ban od razu powinien byc a nie że Wilku tłumaczy się że brat grał.... Są dowody jest ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Żeby niebyło. Ja i Wilku sobie żartowaliśmy. Żadnego aima odemnie nie dostał ( Bo itak niemam ) Po demku widać że Aim. Możliwe że to jego brat cioteczny lub nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Mógł grać jego brat bo go znam i wiem , że ma brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ale co to za wymówka, że grał brat... Nawet jakby cała rodzina grała to jest widoczny aim i ban powinien być na steam id. Następnym razem jak będziesz dawał babci pograć w cs'a to ściągnij sobie ns'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dokładnie.. brat cioteczny mu nie zainstalował AIMBOTA na kompie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja mówie ze ciezko w to uwiezyc moze byc ban na serw (ffa) ale na forum prosze o ostrzezenie Wiecej to sie nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jesteś bezczelny Wilku,za używanie jakichkolwiek dopalaczy nie powinno się posiadać,ŻADNEJ Rangi na Forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jakaś kara musi być. Utrata rang + ban na serwerze. Jeśli zależy mu na sieci to zostanie i będzie starał się naprawić swoją reputację Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi