Carly 53 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Redaktorka - Carly Bohater wywiadu - TaQ Na początku wywiadu chciałabym Cię serdecznie powitać i podziękować za to,że znalazłeś czas na ten wywiad Witam Panią Redaktor. Cała przyjemność po mojej stronie. Na początek przedstaw się, powiedz jak się nazywasz i ile masz lat ? Nazywam się Damian, niedawno skończyłem 16 lat Masz może rodzeństwo ? Mam Młodszego Brata. Też mam brata ,ale wracając do wywiadu ... Masz może hobby , jeśli tak to jakie? Jasne,że mam. Sport <3 Głównie gry zespołowe. A Przede wszystkim piłka nożna i siatkówka <3 Super,jeśli lubisz gry zespołowe to może masz jakiś ulubiony klub piłkarski,lub sam do jakiegoś należysz ? Tak,jestem z Łodzi,a więc RTS Widzew Łódź jest moim ulubionym klubem. Sam do żadnego póki co nie należe,trenuje,aby tak było Do jakiej szkoły obecnie chodzisz ? Właśnie są moje ostatnie dni w Gimbazie Teraz Liceum,potem wybieram się na studia. Widać,że wszystko sobie ładnie rozplanowałeś Jaki jest twój ulubiony kolor ? Hmmm. A mogą być 2 ? zielony i niebieski Jakiej muzyki słuchasz,masz swojego ulubionego wokalistę ? Głównie Pop i Rap,nie mam ulubionego. Może opowiesz jak znalazłeś CS - Classic ? Hmmm. Jak znalazłem? szczerze mówiąc to było tak dawno,że już nawet nie pamiętam. Wiem o tyle,że jestem z Wami prawie od samego początku. Trafiłem tu pewnie dawno temu przypadkiem,spodobało się i prosze... Masz jakiś ulubiony serwer spośród naszych ? Oczywiście FFA,tylko i wyłacznie tam gram i się "rozwijam" Jeśli już mówimy o grach,grasz w coś innego niż CS'a ? Tak,sporadycznie w Metina2. Ale tak jak napisałem sporadycznie,gdy na serwerze FFA nie ma ludzi,bądź mi się po prostu nie chce. Chciałbyś może na koniec kogoś pozdrowić ? Jasne. A Więc Pozdrawiam Dziewczyny z Naszej sieci,tj. Ciebie,Madzie,Lale. A Także buźke,blip'a,senrox'a,red rox'a,laki'ego,blaze'a i unbeaten'a. Chyba wszystko. Jeśli o kimś zapomniałem z całego serca przepraszam. Dziękuję Ci za poświęcony czas na ten wywiad i do zobaczenia na serwerach Dziękuję również. Było bardzo miło,Pani Redaktor. Do zobaczenia Jeśli Ci się spodobało,daj LIKE 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jasne,że mi się podoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fajny Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 No fajny fajny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Krótki jakiś, ale fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Lipny wywiad bo brak pozdro dla mnie Niedam lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Modek Edytuj post i daj mnie do pozdrowionych to ci dam lajka Carly lajk Taka mam w dupie bo mnie nie pozdrowił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 wywiad spoczko tym bardziej ze typek za widzewem ;] pozdrowienia z czerwonej łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Kurna,więcej nikogo nie będę pozdrawiał,bo reszta się obraża! ^.^ Siwy,skreśliłeś się tym postem.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 hahaha xD Awantura xD Krótko ale fajnie. Łapaj Lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak Aktywności.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi