d-_-b :D 2 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) 1.Twój Nick: d-_-b 2.Nick admina/gracza który zawinił: <warrior> monka 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 6.30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): mam screeny że była podszywka Link:http://speedy.sh/aqxRG/Desktop.rar 6.Opis sytuacji:Gram .. gram nagle miałem bardzo duży ping wiec wyszedłem z servera wyłączyłem c-s'a wszedłem na server cod'a i nagle patrze ze podszywka a wiec tak zrobiłem screeny tak aby widać było ze jestem "podszywka" ! Lecz niestety admin monka wszedł na server i poprosiłem o zbanowanie mojej podszywki Na początku ban poszedł dla podszywki a później nagle ja dostałem bana ... nie wiadomo za co. Proszę w tym temacie też o wczesne UB gdyż dostałem bana na tydzień EDIT Rozumiem cb ale jeśli ktoś nie może wykupić rezerwacji ? to co ma zrobić ? Edytowane 25 Czerwca 2013 przez d-_-b :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No to Monka wylatuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AraToS 0 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja w ogóle nie wiem co to za idiotyczny pomysł żeby banować podszywki, chcesz żeby ci nikt nie wbijał, wykup sobie rezerwacje skąd ktoś ma wiedzieć kto jest prawdziwym właścicielem nicku, a kto nie. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jedyne sposoby żeby rozpoznać czy to podszywka to mikro i steam. Skąd admin ma wiedzieć jaśli ktoś gra na ns który gracz to podszywka. A napisał podszywka =forum pewnie żebyś zgłosił się z tym na forum. Masz ub temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jak wół jest "rezerwacja nicku" za darmo. Pisałem ci to setki razy, a skoro tego nie rozumiesz to już nie moja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi