Andre 459 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Redaktor: Bohater: To zaczynamy. Siemka.Na początek przedstaw się nam,ile masz lat i gdzie mieszkasz. Siemka. Mam na imię Łukasz. Mam 15 lat i mieszkam w Kraśniku. Do jakiej szkoły uczęszczasz? Do 2 klasy gimnazjum Czym się interesujesz? Hmm, Interesuje się grami zespołowymi, a głównie piłką nożną i siatkówką. No i oczywiście cs'em:) Masz rodzeństwo? Mam młodszą siostrę. Młodszą o ile lat? O 2 lata. Zdradzisz jak się nazywa? Agnieszka:) Jakiego gatunku muzyki słuchasz? Tak naprawdę to wszystkich, ale moim ulubionym zespołem jest linkin park. Czy masz jakieś plany na przyszłość? Na razie planuję iść do liceum potem na studia informatyczne, a dalej to się okaże Masz może zwierzątko? Tak mam psa. Jak się wabi? Fado A jaka rasa? Beagle Czyt.bigl:D Przejdźmy teraz do pytań związanych z cs`em (dawaj) Ile lat grasz już w cs`a? No ponad 4 już będzie. Większość graczy zaczynało grę na botach a Ty.? Pierwszy raz zagrałem na zawodach:D a dalej to na serwerze kolegi. Ulubiona broń/mapa? Broń to raczej AWP, a mapa de–dust2. Jak trafiłeś na serwerownie cs-classic? Przez wuwunia:) który na steam zapraszał. Jak to jest być w UBTEAM? Fajnie , ale czasami nudzi ogladanie demek No cóż taka Twoja rola . Dlaczego wybrałeś sobie nick "Laki"? Dokładnie nie pamiętam ale jakoś zmieniałem nicki:Lako, Laso itd skończyło się na Laki:D spodobało się i tak zostało:D ^ ^ Na tym już chyba zakończymy.Czy chciałbyś kogoś pozdrowić? No oczywiście. To tak pozdrawiam: Cb, Madzie, Lale, Carly, Blipa, Taqa , Fresha, -_- , Blaze, Rybaka, Senroxa,Dzika, Hapaja, Chilla, Siwego oraz wszystkich o których zapomniałem:D Dziękuję Ci za poświęcony mi czas.Papatki Ja również dziękuję. Podoba się? Daj Lubię To! 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fajne bo zemna ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dziekuję za prozdowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fajny bo mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fajny bo pozdro dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Nom Fajny Bo z Lakim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 1999 post Ładny wywiad, dzięki za pozdro i oczywiście lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mam pozdro xD Dzięki. Co do wywiadu. Obiektywna krytyka musi byc Pytania nie rozwinięte, odpowiedzi jakby wymuszone, za duża czcionka Tyle zastrzeżen Łapaj Lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jest pozdrowienie,jest like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-_-b :D 2 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 nie ma pozdrowienia nie ma lajka jest z lakim jest lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi