polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Proponuje zoorganizować mecz gwiazd, czyli admini vs gracze. Chciałbym żeby udział wzięły osoby, które trochę się orientują w rozgrywkach typu mix. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jeśli masz na myśli właśnie mixy czy coś w tym rodzaju to chyba tylko dla graczy Steam... Jeśli zwykły "turniej" to też serwer potrzebny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No ale dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Z każdego serwera 5 adminów vs 5 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja gram xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Też gram xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Odpadam na samym starcie. xD [...] osoby, które trochę się orientują w rozgrywkach typu mix. Ale pomysł sam w sobie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dobry pomysł, integrujje ludzi. Ja się piszę na takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Tylko pytanie kto by się tym zajął. Ja odpadam, bo za 4 dni wyjeżdżam do roboty i mam wiele spraw do ogarnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Admini nie mają z nami szans . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Idę na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jestem za Dziś pokarałem Lakiego na BF2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Idę na to ogarnę was jak chce... POMYSŁ BARDZO DOBRY MASZ LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ogarniecie serwer + organizacje. to mogę zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 JA też nie grałem mixa ale chce spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-_-b :D 2 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 jestem za ! gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja jak coś to mogę pomóc postawić serva i ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No to trzeba wybrac osobę która zoorganizuje wszystko począwszy od zapisów skończywszy na dacie i serwerze !! ja sie zgadzam żeby to był Fresh. Ale trzeba założyć nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Pomysł genialny jak dla mnie , ale jak już ktoś wcześniej wspomniał to raczej sami gracze i admini powinni grać w taki mecz , którzy posiadają Steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Organizatorem został Fresh. Wszystkie informacje na temat meczu w nowym temacie oraz u Fresha na PW. Zapraszamy!!Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi