neska. 3 198 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Redaktor- Fantasia ;* Bohaterka- Carly Zacznijmy standardowo, przedstaw się nam. Mam na imię Karolina,mam 16 lat i mieszkam w Krakowie. Do jakiej szkoły uczęszczasz? Aktualnie uczęszczam do 3 klasy gimnazjum. Jakie masz plany na przyszłość? Zamierzam zostać chirurgiem . Oczywiście przed tym muszę iść do liceum i na studia. Ciekawy zawód, dlaczego właśnie ten? Sama nie wiem. Od dziecka chciałam być chirurgiem i tak już zostało Masz może rodzeństwo? Tak, mam młodszego o rok brata. Zdradzisz nam jego imię? Nazywa się Adrian i jego hobby to denerwowanie ludzi. Czy masz jakieś zwierzątko? Mam kota oraz dwa psy. Jaki jest twój ulubiony serial? Nie mam ulubionego serialu . Jeśli jakiś oglądam to tylko M Jak Miłość. Ulubiony kolor? Mój ulubiony kolor... Hmmm,zielony. Uprawiasz jakieś sporty? Tak,gram w piłkę ręczną. Grasz może w jakimś klubie? Grałam w klubie,lecz z powodów rodzinnych musiałam z niego odejść. Jednak osiągnęłam w tej grze wiele i nie mogę przestać trenować. Zmieńmy temat. Wolisz czytać książki czy oglądać filmy? Raczej oglądać filmy. Kocham horrory. Ja też. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? Szczerze to słucham wszystkiego co wpadnie w ucho. Najczęściej jednak rapu W co lubiłaś się bawić w dzieciństwie? W chowanego z bratem Chowałam się do szafy ,a on przestawał się bawić. Noo i siedziałam tam z godzinę. Ulubiona potrawa? Haha ... Uwielbiam kotlet schabowy Jaka jest twoja ulubiona gra? Oczywiście Counter Strike. Gram jeszcze trochę w Slendera i Minecrafta xD Masz swoją szczęśliwą liczbę? Tak mam , 11 <3 Czemu akurat taka liczba? Bo to mój numer z dziennika od 9 lat. Masz jakieś szczególnie ważne marzenie? Szczególnie ? Raczej nie,mam wszystko co jest Mi potrzebne. Masz swojego ulubionego sportowca? Oczywiście,że mam. Piłkarz - Fernando Torres. Przydarzyła Ci się jakaś śmieszna sytuacja o której mogłabyś nam opowiedzieć? Huh ... Trochę tego było dużo,ale tak - Wychowawczyni naszej klasy w gimnazjum miała urodziny . Więc klasa postanowiła się złożyć na tort . Kiedy koleżanka szła z tortem i chciała otworzyć drzwi,wyszła nauczycielka,a tort wylądował na jej bluzce Masz jakieś plany na wakacje? Mam Wyjeżdżam z przyjaciółką na dwa tygodnie do Bułgarii . Później jeszcze do Grecji. Ciekawe, dlaczego właśnie tam? Bo jest ciepło,a tak w ogóle moja koleżanka chciała tam jechać więc się zgodziłam. Co myślisz o cziterach? Jak to mówi dziku '' Trzeba ich tępić '' Przejdźmy do pytań związanych z cs'em. Ile już grasz w cs'a? Dokładnie nie wiem . Około 4-5 lat,może trochę mniej,ponieważ robiłam sobie przerwy Ulubiona mapa? Oczywiście de_dust2 Czemu wybrałaś właśnie taki nick "Carly"? Kiedy zaczęłam chodzić do szkoły koleżanki zaczęły Mnie nazywać właśnie ''Carly'' . I teraz używam tego nicku w każdej grze Na jakich serwerach najbardziej lubisz grać? Na FFA i Codach Na jakim serwerze chciałabyś mieć admina? Jeśli miałabym kiedyś napisać podanie na admina to tylko na Codzie Masz swoją ulubioną broń w cs? Kiedyś moją ulubioną bronią było AWP.a teraz M4 i Deagle Z kim najbardziej dogadujesz się z forum? Z Tobą,Senroxem, Blipem, Lakim, Andre, Chillem, avesome i TaQ xD Chciałabyś kogoś na koniec pozdrowić? Tak - Ciebie, Blipa, Senroxa, Andre, Lakiego, TaQ, Chilla, Avesome,Buźkę, Siwego i Playboy'a Dziękuję za poświęcony czas Cała przyjemność po mojej stronie Jeśli się podoba daj "lajka" 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wywiad ciekawy, długi, miło się go czytało z chęcią zobaczę kolejne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 co tu dużo mówić TAAAAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Lajk,a dlaczego nie ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 hihi pozdrowionka dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Lipny wywiad :/ Brak pozdro dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 "Co myślisz o cziterach?" - Pytanie troche 'z dupy' wyrwane, bo potem było "Przejdzmy do pytań o cs'ie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fajny wywiad. Dzięki za pozdro dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Omg czytanie ze zrozumieniem, to było pytanie "co ona myśli" a potem dopiero były pytania ile gra itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mam pozdro Dziękuje Łapcie obie Lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Bardzo fajny wywiad-za to like Nie ma pozdrowien-dalas ciala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wywiadzik Fajny Dlugi fajnie sie czyta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ja też cie carly Dzięki za pozdro Lajk dla reporterki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Fajny wywiad, dość długi, masz lajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Sory nie wiedziałem ze mam juz wpis Przepraszam nie dawajcie warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Oooooo nie FOCH ForEver nawet mnie nie pozdrowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Codziennie oglądała się sekrety chirurgi i tyle ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrah 2 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Podoba mi się Masz ,,lajka'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Heh Wiecej , wiecej ! ;D masz likee xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Bardzo dobrze rozwinięty wywiad, dużo pytań, i różne. P.S Dzięki za pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja mam nr11 w dzienniku od 3Klasy podstawówki , wiec ,,Carly" Trzymajcie lajka ty i kolega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Starczy spamuJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi