TeD 0 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nick : TeD.Link do SSów :Wycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Ted.[AMXBans] Reason : ' Ab '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 29298774 '[AMXBans] Your IP : ' 176.111.120.26 '[AMXBans] ======================================= Serwer : COD Wyjasnienie : gram na tym serverze 1 raz do tego mam steama, wiec mozecie mi powiedziec jakim cudem mam aktywnego? Do tego powiem ze niemam zmiennego ip, lecz stale. Prosze o szybkie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Czekamy na wypowiedź admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ban jest z 31 maja czyli lekko przedawnione.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzedawnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi