avesome. 10 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Twój Nick: avesome. Nick admina/gracza który zawinił: nie wiem Admin/Gracz : admin - nick jest ukryty więc nie wiem Data i godzina: 27.06.2013- 15:50 Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie: TytanNiebios,enq dużo ich było ten kto bedzie miał coś do napisania to napisze. Opis sytuacji: Nie chce być konfidentem ale admin przesadził, gram sobie spokojnie nie udzielając sie nic do czasu gdy wszedł na serwer nijaki "Free" dzieciak może z 11 lat miał wiadome bez mutacji zaczoł sie tam z kimś wyzywać podczas gdy grałem runde i nic nie słyszałem , wkurzyłem sie i powiedziałem mu nie grzeczne "zamknij się" a on mi coś tam chamskiego zaczoł odpowiadać i powiedziałem adminowi żeby go ogarnoł bo sie nie da grać , po chwili patrze "Ban" za "Kulture" na 30 min po czym tamten gracz "Free" nie dostał bana , proszę o wyjaśnienie tego bana , dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tak to jest nie fer jak zrobił admin, ale on też dostał bana na 30 min za mikro, a poza tym bany do 3h nie podlegają skargom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 no dobra nie podlegają skargom , jeżeli wybanuje cały serwer za takie coś to co wtedy ? też nie będą podlegały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 no dobrze ale nawet te pol godziny grania dostał bana za nic taka jest prawda ze slowo "mogliscie by zamknac te mordy" ban odrazu ? moze ostrzezenie albo chociaz 5 min bana jak dla mnie to glupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Bany do 3h nie podlegają skargom.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi