MGotze 25 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiek:15Kontakt (GG/e-mail/steam): GG Kiedy zaczynałeś grę w cs:Z 6 lat temu ? Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Jakieś jest .... ta ranga była u mnie już nie raz . Ile masz wolnego czasu?: Teraz jest lato ,więc w uuuuujjj xdDlaczego starasz się o to stanowisko?: Mogę pomóc ,tak jak napisałem wyżej ,jest lato ,mam bardzo bardzo dużo czasu wolnego przez 2 miesiaki więc ....Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Haxów ? Tylko ,by sprawdzać graczy ,ale podam ;d WH ESPWymagania- 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest - Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Będzie we wtorek . O mój koleszko siwy ,ja nie jestem nolife i nie dam rady siedzieć cały czas ,człowieku mam życie prywatne i nim też mam zamiar się zajmować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wie jak działają czity bo korzystał. Jestem na Tak. Powinien dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 NA Okres Probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja również jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie, mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Również jestem za okresem próbnym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: A ja dalej nie jestem przekonany co do cb. Za tydzień się zgłośJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi