Andre 459 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiek:14Kontakt (GG/e-mail/steam):GG 32531925Kiedy zaczynałeś grę w cs:Z 1,5 roku temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:DobreIle masz wolnego czasu?:Teraz są wakacje więc bardzo dużo Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ dużo ludzi prosi o UB a nie zawsze członkowie UBTeam mają czas.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Nie dawno użyłem CD Hack 7.1Wymagania- 50 postów ✓- 50 godzin na forum ✓- Minimum 15 lat x- Minimum 2 miesiące na forum ✓ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja mogę ,być za okresem próbnym ,ale patrząc na to ,że grasz w cs 1,5 h , nie zbyt wierzę ,abyś już dobrze wykrywał cziterów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja jestem na tak . Można dać chłopakowi szansę . ; ) Długo jest na tym forum i spędza codziennie dobre kilka godzin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jestem na Nie NIe ma 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jestem na tak mimo wieku jest ogarnięty ale mam jedno ale. Jak chcesz łapać cziterów jak nie używałeś czitów i nie wiesz jak działają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi