~okK/// 1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 1. Serwer: CoD 350lvl 2. Nick: Zrobie Ci KuKu3. Imię: Maciek [nie z klanu :/]4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Mało, jak dostanie admina to oczywiście będe wbijal codziennie aby patrzeć czy nie ma skargi itp...9. Opisać siebie: Jestem zajebisty, ładny, mądry xD mam duże jajka10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo w ogóle nie ma adminów na tym serwie a grają takie dzieci i napierdalają przez te mikro jak by byli jacyś nie wyżyci. Po prostu mało adminów only11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; haha co za pytanie hmm Zbanuje go?? -Gdy ktoś nadużywa micro; Dam mu ostrzeżenie/kick jak to nie pomoże ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ^^ to samo12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam [ Nie używam czitów i nie ożywałem nigdy na tym serwie] 13. Kontakt: GG: 46905633, Skype: ewenement75 Wiem że są małe szanse że dostane admina ale zawsze można spróbować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrah 2 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jestem na NIE. Dlaczego? 1. Mały staż na forum, a na serwie widziałem Cię parę razy tylko. 2. Brak steama, a powiedzieć to każdy może, że nic nie używał. 3. Opisując siebie udowodniłeś, że robisz sobie jaja z tego podania. 4. Na serwie też nie wpadasz w oko. - przeciętny gracz, który wbija by pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~okK/// 1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie robie sobie jaj z podania. Głownym celem tego że napisałem te podanie jest brak adminów na serwie. Obecnie mam admina na jednej sieci i naprawde dobrze sobie radze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 nienadajesz sie , jestem na nie + brak reklam + wypowiadasz sie z swoim podaniu (warnik ) + konto do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczoR 0 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie : -brak reklam -nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To musisz wiedzieć że reklamy są ważne i bez nich adma nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Na nie -brak reklam -nie ogarniesz -wypowiedź w swoim podaniu=warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~okK/// 1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja pierdole ale macie problemy :/ To neich ktoś z was złoży podanie bo pierwsza lepsza pizda wbija na serwer i ciśnie na wh/aim lub gada sobie przez mikro majac 10-11 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 działa komenda /mute Jestem na Nie -dziś cię 1 razy widziałem -reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 jestem na TAK powod jest prosty brak adminow na serwerze gralem dzis rano nie ma zadnego teraz to samo reklamy zawsze moze zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Na Nie - Mało widoczność na serwerze - wymagania Mandrah , przeciętny gracz - wpada żeby pograć ? Każdy wpada żeby pograć ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To, że adminów nie jest dużo na serwerze nie znaczy, że ma być byle kto. Wymagania to wymagania, a nawet niektórzy z wymaganiami nie dostają admina. Takie życie... trzeba siąść... i zastanowić sie nad sobą :)Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Na Nie nie ma reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Na nie. Mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 NIE - nie masz 30 przegranych godzin na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nequs 0 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Na nie.. Pierwszy raz widze twuj nick na servie wg cie nie widzialem do tego wymagan nie spelniles.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 NIEEEE BRAK REKLAM SPAM W PODANIU WULGARYZM W PODANIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~okK/// 1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nequs ja twUUUUj nick też 1 raz widzę. HAHHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo89 10 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Na Nie -powody Up Ale cos odemnie - Spamisz w podaniu i nie umiesz cierpliwie czekac - Kultura A co do podania - Reklamki - Czas "Forum" i "Serwer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Napewno na NIE -niema adminów to ty chyba ślepy jesteś wczoraj siedziałem od 14:00 do 1:00rano -nie spełniasz wymagań -piszesz w swoim podaniu -brak reklam -nie umisz się zachować -nie masz 30h na serwerze Ps. Tyle chyba Ci straczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek 5 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Masz 16 lat i jarasz sie przeklinaniem w podaniu ? Kolego dorośnij jeszcze troche i napisz podanie bez używania wulgaryzmów. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Większość głosów na NIE Spam w podaniu Oraz klnięcie // Zamykam + warn dla autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi