Miculex. 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Siema. Wiem że to już nudne kto jest lepszy barca czy real ale chce wiedzieć co myślą o tym gracze cs-classic dawajcie śmiało w komentarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Moim zdaniem najlepszym klubem to Real, ponieważ nas niesamowity Ronaldo, to kox w zbijaniu bramek, więc dlatego wole Real, niż Barce, barca zrobiła się słaba z tego so słyszałem mają Messiego dać na obronę nie na Atak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ja jestem oczywiście za Barcą. Messi gra dobrze inni też. Zobaczcie ile ma bramek już Barca, a ile Real. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 FC Barcelona jest najlepszą drużyną . Ma bardzo świetnych piłkarzy , i nawet bez Messiego dobrze sobie dają rade i za to wielki podziw , ogladam ich czesto mecze i zawsze są dla mnie ciekawe. Mają swietne akcje i wg , nic dodać, nic ująć ) Visca el Barca ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King Of Hard 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dokładnie jak up, barca is the best ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Barca najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Barca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Barcelona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 BARCa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 ehh ja wam powiem tak za Realem jestem od Zidana ale kto jest lepszym klubem ... oba kluby reprezentują grę na poziomie światowym nie wybrałbym pomiędzy a i jeszcze zobaczycie,że najlepszym klubem jaki będzie to będzie PSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn0w 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dla mnie Real jest lepszym klubem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Barca vs RealTo dwa piękne kluby których nie lubie ;pAle jestem za barcą i realem .Za Cristiano nie za messimZa inestą nie ozil więcRemis Tak 10 % real 10 % barca 80 remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Barca vs RealTo dwa piękne kluby których nie lubie ;pAle jestem za barcą i realem .Za Cristiano nie za messimZa inestą nie ozil więcRemis Tak 10 % real 10 % barca 80 remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 REAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 BARCA ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi