Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Witam, Organizujemy taki mini konkursik który polega na wbiciu maksymalnego poziomu na serwerze. Chodzi nam oczywiście o serwer Call of Duty 350 LvL. Pierwsze 3 osoby które wbiją maksymalny poziom na serwerze otrzymają: Za pierwsze miejsce = VIP + Premke (do wyboru) na 5 miesięcy Za drugie miejsce = VIP + Premka (do wyboru, oprócz Cichego) na 4 miesiace Za trzecie miejsce = VIP + Premka (do wyboru, oprócz Cichego) na 2 miesiące Nagrody pocieszenia: Za czwarte miejsce = VIP na 3 miesiące Za piąte miejsce = VIP na 2 miesiące Przypominam że od godziny 22 do 10 EXP jest 3 razy większy. Życzymy miłego fragowania i expienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Lato A byłeś chociaż raz na serwerze?Skoro normalnie za zabójstwo dostajesz: 150 a od godziny 22450 To chyba EXP jest 3 razy, a to że nie pisze w ogłoszeniach to nic nie oznacza bo ja jako człowiek mam prawo czegoś zapomnieć Polecam wbijać na serwer a nie komentować bo na czacie od czasu do czasu pojawia się informacje że EXP jest 3 razy większy Nie będzie resetu LVL bo ten konkurs jest po to by umilić grę starszym graczom, a wg mnie nowi gracze teraz i tak mają o wiele łatwiej bo za zabicie takiego +200 poziomu już dostają dość sporo POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 pierwszy :] http://www.iv.pl/images/68927639991730849667.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś się na PWCzekam na 2 osoby które mają powyżej 340 lvl (najprawdopodobniej dzisiaj reset) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 dzis reset?to laytowo chociaz beda wyrownane szanse:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Widzę że jedna osoba się zgłosiła z dowodami ^ ^Osoby które mają większy lvl niż 340 mogą się zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Konkursy " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi