KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 1. Serwer : #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl ------------------------------------------------------------> 2. Nick : KaraMustafaa . ;3 -------------------------------------------------------------> 3. Imię : Emanuel ;D -------------------------------------------------------------> 4. Wiek : 15 ------------------------------------------------------------->5. Znajomość Amxx(0/10) : Amxx mam 9/10 xd miałem swój serwer deathrun , obczajam wszystko . ------------------------------------------------------------->6. Mikrofon(Tak/Nie) : Tak i głos po mutacji : ) -------------------------------------------------------------->7. Składka(Tak/Nie) : Tak ( Przelewem ) -------------------------------------------------------------->8. Czas spędzony na forum : Na forum nie jestem zbyt długo ;D ale ten serwer mi sie bardzo spodobał a jak sie w coś wkręce to szybko z tego nie wyjde ;P mam zamiar tu siedzieć jescze kilka lat . --------------------------------------------------------------->9. Opisać siebie : Jestem miły i pomocny , otwarty na potrzeby innych , potrafie opanować dzieci na serwerach , na serwerze bede potrafił spędzić 7/9 h dziennie jestem tak zwanym no lifemm --------------------------------------------------------------->10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera : Bo na serwie bede potrafił spędzić 7/8h dziennie ! bede sie udzielał na forum i systematycznie wypowiadał sie w tematach dotyczących serwera DR , serwer mi sie bardzo spodobał , ogarniam dr 10/10 wiec jak HQ bedzie miał jakieś peoblemy (choć wątpie xd ) to z miłą chęcią pomoge : ) , znam wszystkie możliwe chacki na dr typu Kz Chack itp ;D i potrafie je szybko wykryc ; ) ----------------------------------------------------------------->11. Linki do reklam : Reklamy będą ale narazie nie mam czasu na ich robienie , wiec niech HQ nie zamyka tematu bo reklamy sie pojawią ; ) ----------------------------------------------------------------->12. Co zrobisz gdy : -Ktoś używa dopalaczy ; Jak wykryje że ktoś sie bawi chitami i innym gów*** ! to odrazu banuje : ) nie banuje odrazu najpierw wbije na specta bo jak sie okaze ze osobe nie słusznie zbanuje to lipa bedzie ; ) -Gdy ktoś nadużywa micro ; Najpierw upomne , gdy gracz nadal będzie nadużywać mikro to banuje : ) -Nadużywa Kultury na serwerze ; Jak jest w regulaminie waszego serwera za wulgaryzmy jest ban : ) i tego sie trzymam . ----------------------------------------------------------------->13. Platforma Cs(Non Steam/Steam) : Non Steam : ) Ps. Wiem że szybko założyłem podanie o admina mając zaledwie 3-4 posty na forum : ) ale nadrobie to ! xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Neutral Brak reklam, Non Steam 22. Zakaz pisania postów typu: "Neutral". Takie posty będa karane 1 warnem. Edytowane 29 Czerwca 2013 przez BlazE REGULAMIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Neutral Brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jak dorobisz reklamy to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 jak bd reklamy to na Tak i myśle , że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Widziałem cię na serwerze 1 raz dzisiaj przed 10 minutami. Ja jestem na nie. Pograj dłużej i udzielaj się na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Narazie na nieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi