Kadsa 0 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Aktualny mod: DD2Ilość slotów: jak na razie 16Link do GT: http://www.gametracker.com/server_info/79.133.198.118:27089/Lokalizacja servera: Warszawa (500 FPS)Hosting: MojeSerwery.plKontakt do H@ (GG, skype): GG: 4688729 Dlaczego mamy cię przyjąć? Witam, wiem , że nie mam poniżej 2k w ranku, ale serwer jest dopiero od 4 dni, a jest już 10k, jak widać na gt dużo osób gra, nie ma żadnej płatnej reklamy jak każdy teraz kupuje na cs-reklama etc. Myślę, że jeszcze kilka dni i rank będzie zadowalający . Szukam sieci która mnie przyjmie, jest miła atmosfera, dorosła ekipa, zero problemów, inteligencja na wysokim poziomie . Co Wy na to ? Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania i jak najszybsze danie mi odpowiedzi ! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Tylko pukawka.plJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz!" do "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz! → Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi