Kadsa 0 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Aktualny mod: DD2Ilość slotów: jak na razie 16Link do GT: http://www.gametracker.com/server_info/79.133.198.118:27089/Lokalizacja servera: Warszawa (500 FPS)Hosting: MojeSerwery.plKontakt do H@ (GG, skype): GG: 4688729 Dlaczego mamy cię przyjąć? Witam, wiem , że nie mam poniżej 2k w ranku, ale serwer jest dopiero od 4 dni, a jest już 10k, jak widać na gt dużo osób gra, nie ma żadnej płatnej reklamy jak każdy teraz kupuje na cs-reklama etc. Myślę, że jeszcze kilka dni i rank będzie zadowalający . Szukam sieci która mnie przyjmie, jest miła atmosfera, dorosła ekipa, zero problemów, inteligencja na wysokim poziomie . Co Wy na to ? Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania i jak najszybsze danie mi odpowiedzi ! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Tylko pukawka.plJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz!" do "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz! → Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi