BiAŁy 16 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 O to poradnik jak nagrac demko gdy widzimy jakiegos czitera:)1.Otwieramy konsole [~]2. Wpisujemy record tu_nazwa_demkaKiedy chcesz zastopowac krecenie Demka Wpisz w konsoli:StopDemka zapisuja sie w folderze "/cstrike"Jak Odtworycz Demko:W konsoli wpisujemy: viewdemo nazwa_demkaPo chwili pojawi sie okno Demo PlayerPrzyciski w lewym dolnym rogu okna jest ich od 1 do 10 napisze co one robia.1. Lista dostępnych dem2. Przewiń do początku3. Odtwarzaj wolniej (o 1/2 lub 1/4)4. Poprzednia klatka5. Pauza6. Pdtwarzaj7. Następna klatka8. Odtwarzaj szybciej (o 2x lub 4x)9. Przewiń do końca10. Zatrzymaj ZNÓW PRZEPRASZAM ZA MÓJ NOTATNIK ALE NIE CHCE MI SIĘ ŚCIĄGAĆ NOWEGO 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Poradnik którzy nie wiedzą to Fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfide! 5 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ah , wielkie dzięki . Zawsze jak kręciłem demo to po nagraniu pisałem stopdemo i dziwiłem się czemu się wciąż nagrywa i czemu się wciąż nie zastopowało nagrywanie . Dzięki . Like ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Według mnie to jest oczywiste ! ;D ale ładny poradnik xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Masz like'a , bo teraz dużo nowych graczy dochodzi do Counter - Strike'a i nie wiedzą takich podstawowych rzeczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie ma za co chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi