Waryjat 42 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Wiek:15Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:10908034 E-mail:[email protected] Steam:tajpan166Kiedy zaczynałeś grę w cs: 6-7 lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Duże, byłem sędzią na ac.Ile masz wolnego czasu?:teraz są wakacje więc ciągleDlaczego starasz się o to stanowisko?:Bo wiem że szukacie osoby na to stanowisko, a ja się na to nadaję w 100% bo siedzę w tym już troszkę.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): -Hl1 Framework -Immunity Duo -Hl1 crack by dead (ogólnie AimBot(Pixel AB, Engine AB, Wector AB), SpeedHack, WallHack)Wymagania- 50 postów Tak- 50 godzin na forum Tak- Minimum 15 lat Tak- Minimum 2 miesiące na forum Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Na nie, mało siedzisz na forum, mała aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 nie nie widać Cię na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Na nie -mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Mimo, ze wymagania spełniasz, rzadko Cię widzę na forum. Sorry ale na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 NIE - Nigdy na forum cię nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 NIE Aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jestem na nie . Mała aktywność . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes 1 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 NIE-e ? Gdzie aktywność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie Aktywnosc wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 na NIE . wogóle Cie na fourm nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 NIE -mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 jestem Na Okres próbny a aktywność na forum może poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ja jestem na NIE -wymagania są ale.. mała aktywności na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia 0 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Na nie mała aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nadać się nadajesz, ale musisz posiedzieć na forumJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi