KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie bede sie stosował do wzoru bo to by było bez sensu ! A więc tak kiedy wbiłem na waszego serwa myślałem że to naprawde zajebis** serwerownia , nawet zaprosiłem moich kumpli by tu grali o nickach KupiszBlanta itp .. nawet wyexpiłem największy lvl na serwerze bo jak powiedział admin nikt nie doszedł po wyżej 500 lvl'a a ja mam 514 ! tylko ja nikt nawet 500 nie ma ! dziś se gram gram , miłą atmosfera panuje na serwerze gadamy przez mikro expimy i śmiejemy sie , nagle wbija admin ( gram "dziennie" na serwie po 16h co można sprawdzić ) i wogle nie widziałem tego adma wbija na serwa admin : mati201 ... po nawet nie 30 sec gry mówi mi że wylatuje za reklame która była bodajże 2 dni temu ! i to nie chcący bo kumpel grał na moim kompie to se cod moda włączył nawet niewiedziałem ze reklame miałem po literą y dobra kumpel poszedł myślę ( nareście se na waszym deathrunie pogram ) naciskam y by coś napisać i patrze na sey a tam reklama ! nie wiem o co chodziło usunołem binda ( to było nie chcacy chciałem coś napisać ) dobra ale nie tylko ja reklamowalem bo dziwne że wczoraj zareklamował innego serwa z 4 razy admin ( zapomniałem nicku ) i mati201 zobaczył tylko moją reklamę ? 0.o chociasz była ona aż 2 dni temu ! "niechcący" tamten adm pewnie tez nie chcacy zareklamował ! dobra dostałem bana a myślałem że wyexpie jescze nie jednen lvl na tym serwie ale jak ja poniosłem kare za coś co zrobiłem nie chcący to niec tamten admin zostanie ukarany permem jak ja !! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Wszedłem na serwer i zobaczylem ze ty zareklamowales inny serwer wiec dostales perma ban sluszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja reklamowałem faktycznie bo nie wiedziałem że mam binda pod y ! a skoro ja zareklamowałem "niechcący" 2 dni temu a admin chyba wczoraj ! to jak mogłeś jego pominąć a mnie ukarać co ? jak ja mam perma to on tez powinien ! @@ edit : a nie sory on dziś zareklamował !!!! nawet pisałem "oo admin i reklama innego serwa no nie łądnie ;D " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Powiedz jaki admin reklamowal poprostu i czemu nie zlozyles na niego skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Admin : " Kulfide! <3 " ma taki nick na serwie ! Daj mi tego ub ! co rano sie budzę żeby expić na waszym serwie ! nawet w ulu ( w cs'ie) mam tylko deathrun'a ! Waszego ; ( @@ edit : nie złożyłem skargi bo myślałem że to jakiś wasz serwer typy cod itp , dopiero po kilku min zczaiłem że to jakiś chyba ruski serwer ! : ( a to sie zdarzyło jakieś 2 godz lub 1.30 godz temu potem poszedłem na dwór powiedziałem ze ide a jak wróciłem zapomniałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie tylko jak tak zrobiłem inni admini też tak zrobili i to wiecej razy niz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Mati to była 1 reklama czy spam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Wydawało mi sie ze to była 2 tyle ze wywalilo mnie z cs i nie wiem co bylo przed zbanowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 *** mati201 killed DDK with a headshot from knife ***KetraB diedDDK : /rankmcLi$tek|^Ekipa^| died_^^Krol Julian_^^ connected_^^Krol Julian_^^ is joining the Counter-Terrorist forceFrankenStein !! died[DeathRun] Gracz mati201 awansowal do poziomu 390mati201 : thxDDK diedDDK : 4 miejsce FrankenStein !! diedKaraMustafaa . ;3 : [24hCS] ~ Najlepszy Call Of Duty IP: 80.72.36.58:27084Jacekr diedKaraMustafaa . ;3 diedDDK diedLoading...KaraMustafaa . ;3 diedKaraMustafaa . ;3 : /rankmcLi$tek|^Ekipa^| diedC!uLeK connectedC!uLeK is joining the Counter-Terrorist forceKetraB died[DeathRun] Your rank is 6 with time 0:26.038sNerok1 droppedDDK diedELO TAK TY diedC!uLeK has left the gameKaraMustafaa . ;3 died5 more players must "rockthevote" to start a votemcLi$tek|^Ekipa^| died4 more players must "rockthevote" to start a voteC!uLeK connectedC!uLeK is joining the Counter-Terrorist forceC!uLeK droppedC!uLeK has left the game(-Konrad-) dropped(-Konrad-) has left the game(-Konrad-) droppedDDK diedNerok1 connectedNerok1 is joining the Counter-Terrorist forceKetraB died_^^Krol Julian_^^ died 1 reklama ! moge nawet fotke zrobic ! @@ edit : a przed zbanowaniem kłóciłem sie z liskiem może potwierdzić , bo on mi sie dał a ja go dedłem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Osobiście wolałbym screna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Proszę screen wyciągu z konsolki ! : http://speedy.sh/xnNYq/screen-niewinny.bmp Mogę też dodać screena jak bana dodstałem . @@ edit : a więc ktoś sie wypowie ? dostane ub ? czy nie mam szans ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Masz ub i ostrzeżenie dla admina banującego.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi