Long way to hell 13 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 1. Serwer: cod mod 2k 2. Nick: Long way to hell3. Imię: krzysiek4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): to co potrzebne dla admina na serv to 9/10 - 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): co miesiac 10 ^^8. Czas spędzony na forum: troche juz jest9. Opisać siebie: mily ogarniety spokojny uczciwy lubie grac w noge w csa i wiele roznych gier10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chcialbym zostac adminem poniewaz kiedys juz bylem na tej serverowni ludzie mi ufaja wiedza ze ich nie zawiode dziekuje11. Linki do reklam: niestety nie mam12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y / demko banik -Gdy ktoś nadużywa micro; kick , ban 5 minut az sie ogarnie -Nadużywa Kultury na serwerze; kick, ban 5 minut13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): ns ale planuje zaopatrzyc sie w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie Brak reklam Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Na NIE -Brak Reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Szczerze powiedziawszy to Cię pierwszy raz na forum widzę... Jestem na nie. -Brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jestem na nie gdyż nie zrobiłeś reklam i twoje podanie mnie nie przekonało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 na NIE bez reklam podanie powinno zostać od razu zamknięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jak zrobisz reklamy będę na TAK Ogólnie ogar chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 "NIE" -Brak reklam. -Rzadko na forum. -0 znaków interpunkcyjnych. Blaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 dorob reklamy będe na tak !!! nie lepiej poczekac ,az serwer sie rozkrec dopiero podania skladac ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 2 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Kpisz sobie?Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #7 Cs-Classic [ CoD 2k ] - [ STARTUJEMY ] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi