Long way to hell 13 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 1. Serwer: cod mod 2k 2. Nick: Long way to hell3. Imię: krzysiek4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): to co potrzebne dla admina na serv to 9/10 - 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): co miesiac 10 ^^8. Czas spędzony na forum: troche juz jest9. Opisać siebie: mily ogarniety spokojny uczciwy lubie grac w noge w csa i wiele roznych gier10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chcialbym zostac adminem poniewaz kiedys juz bylem na tej serverowni ludzie mi ufaja wiedza ze ich nie zawiode dziekuje11. Linki do reklam: niestety nie mam12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y / demko banik -Gdy ktoś nadużywa micro; kick , ban 5 minut az sie ogarnie -Nadużywa Kultury na serwerze; kick, ban 5 minut13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): ns ale planuje zaopatrzyc sie w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie Brak reklam Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Na NIE -Brak Reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Szczerze powiedziawszy to Cię pierwszy raz na forum widzę... Jestem na nie. -Brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jestem na nie gdyż nie zrobiłeś reklam i twoje podanie mnie nie przekonało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 na NIE bez reklam podanie powinno zostać od razu zamknięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jak zrobisz reklamy będę na TAK Ogólnie ogar chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 "NIE" -Brak reklam. -Rzadko na forum. -0 znaków interpunkcyjnych. Blaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 dorob reklamy będe na tak !!! nie lepiej poczekac ,az serwer sie rozkrec dopiero podania skladac ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Kpisz sobie?Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #7 Cs-Classic [ CoD 2k ] - [ STARTUJEMY ] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi