KiBoL 44 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Takie prace małe. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Pracę mi sie podobają. Pobaw sie jeszcze a Twoje doświadczenie wzrośnie. Popróbuj coś cięższego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Próbuje ciągle coś nowego Ale miałem długa przerwę i straciłem kontakt ze znajomym który mnie trochę szkolił : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie jest aż tak źle nie przesadzajcie. Podszkoli się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Śmieszne to trochę jest... Nawet nie potrafisz gotowego obrazka wstawić poprawnie w biały kwadrat. Wystarczy popatrzeć na "pracę" : 1,2,3,5,7 zawsze gdzieś jest pasek biały bo źle wstawione jest. Jedynie co ty tu robisz to sam napis, a to i tak ci za dobrze nie wychodzi. Tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 to nie jest gotowy obrazek... te filetowe sa gotowe reszta nie... i ta laska lezaca sygna dla Madzi -.- a że białe wychodzi to przez to że mi się źle wstawia nie wiem czemu ;/ ja wszystko robię na warstwie przeźroczystej nie na żadnych białych tłach... a z napisami to się bawie by nie były zwykłe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 to nie jest gotowy obrazek... te filetowe sa gotowe reszta nie... i ta laska lezaca sygna dla Madzi -.- a że białe wychodzi to przez to że mi się źle wstawia nie wiem czemu ;/ ja wszystko robię na warstwie przeźroczystej nie na żadnych białych tłach... a z napisami to się bawie by nie były zwykłe... Ok, to zrób coś podobnego i podaj w .PSD tutaj link do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 po co mam to robić? -.- tego nie mam dopracowanego do perfekto, robiłem to jeden raz ze dwa miechy temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Fajne prace najlepsze: 1,2, 6 ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Prace wręcz do dupy:D Szkoda pisać co zle co dobrze, bo bym całą biblie napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Szału nie ma dupy nie urywa ale niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 zaje**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Prace wręcz do dupy:D Szkoda pisać co zle co dobrze, bo bym całą biblie napisał. Taki cwany jesteś w komentowaniu innych i biblii nie chce Ci się pisać. To pokaż jaki to Ty jesteś doświadczony w te sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Mi tam prace sie podobają ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi