Diablox9 505 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Przypomnij sobie co instalowałeś ostatnio, i spróbuj odinstalować. Pobierz program "AdwCleaner" KLIKNIJ ABY POBRAĆ Odpal program: I kliknij "DELETE" Następnie odpal ponownie komputer. MOJE NOWE TUTORIALE MOŻESZ ZNALEŚĆ TEŻ TUTAJ! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Bardzo fajnie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dziękii 2 sposób mi pomógł ! Masz Lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Pozwolę podpiąć ponieważ kilka osób ma taki problem, a 1 z tych sposobów napewno działa, jeżeli H@,J@ się nie zgadza to proszę odpiąć temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jest jeszcze jedna metoda Mianowicie wciśnijcie crtl+alt+del znajdźcie proces Stij.exe i przejdź do aplikacji procesu i usuń program Stij. Mnie to pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Przydatne, brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Brak aktywności. // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi